[TE4] 2D courts from TE2013 ?

Everything about Modding the game, from new courts to the modifications of the player & tournament bases (and including all the bugs they may be creating ! ;) )

Re: [TE4] 2D courts from TE2013 ?

Postby manutoo » 03 Jul 2021, 06:25

You should check the Log right after you have seen the white court.
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 17649
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France

Re: [TE4] 2D courts from TE2013 ?

Postby Hesse » 05 Jul 2021, 08:48

I change court to TE2013 court and my court looks like this


Image
Hesse
tennis fan
tennis fan
 
Messages: 16
Gaming Since: 18 Jan 2013, 10:14
Location: Poland

Re: [TE4] 2D courts from TE2013 ?

Postby manutoo » 06 Jul 2021, 08:53

Hesse,
it looks like the focal is messed up, which might mean you didn't follow the instructions here : topic11-31376.php ("2D Court" paragraph).
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 17649
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France

Re: [TE4] 2D courts from TE2013 ?

Postby wilddog79 » 20 Jul 2021, 05:19

1.- How do I fix correctly where I have marked with question's sign with red colour, i mean, what and where do I must to modify to apply the right name of the kind of surface and not what you can watch?

2.- How and where do I must to modify where you can see "Año 2014, semana 2" inside of a window of yellow colour in the upper right corner, i mean, where I can put the right year 2021.

Image
wilddog79
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 315
Gaming Since: 08 May 2017, 04:32

Re: [TE4] 2D courts from TE2013 ?

Postby manutoo » 20 Jul 2021, 06:45

1) Assign a Type in your Court.ini -> [Physics] ; eg :
Code: Select all
Type      =   1   // Clay


2) Start a new career in 2020 and play for 1 year till it's 2021.
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 17649
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France

Re: [TE4] 2D courts from TE2013 ?

Postby wilddog79 » 21 Jul 2021, 02:23

For example I have the CustomCourt28, in my case it's Delray Beach and the content is the next


[Physics] // Cement
Friction = 0.575
Elasticity = 0.84
SurfaceSpeed = 0.0
MaxSkidAngleRatio= 0.20
SkidAngleRatioBase= 0.20
SkidSound = 0
Type = 4 (// Cement)


What I marked with parenthesis it's what I added according to what you mentioned me (it obviously these parenthesis are not present in that line), but after of the modification there was no change and it's not possible watch the surface, it's empty that item.
wilddog79
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 315
Gaming Since: 08 May 2017, 04:32

Re: [TE4] 2D courts from TE2013 ?

Postby manutoo » 21 Jul 2021, 06:19

I checked and actually I didn't finish that part (coz it'll have some changes in the future).

For now, you should look for "Ground14" in Lang_English.txt ; and then you add a new entry for each new court in "Lang_English_Mod.txt" :
Code: Select all
Ground15   MyNewCourt #1
Ground16   MyNewCourt #1

etc.
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 17649
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France

Re: [TE4] 2D courts from TE2013 ?

Postby wilddog79 » 23 Jul 2021, 15:57

How can I change or modify the audio when they say "game (Garin or Christian Garin) for example, set (tell 6/4 or 6/3 for example) I mean, my idea is that they tell name, last name or both ones and tell the won games in the game.

I don't know if I explained correctly and you can understand what I mean.

Note: What I put in parenthesis is what I would like modify or add.
wilddog79
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 315
Gaming Since: 08 May 2017, 04:32

Re: [TE4] 2D courts from TE2013 ?

Postby manutoo » 24 Jul 2021, 06:46

It's not possible to do that.
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 17649
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France

Re: [TE4] 2D courts from TE2013 ?

Postby wilddog79 » 24 Jul 2021, 14:29

But it seems me have read something like that before for TE2013 in somewhere of this forum.
wilddog79
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 315
Gaming Since: 08 May 2017, 04:32

Re: [TE4] 2D courts from TE2013 ?

Postby wilddog79 » 24 Jul 2021, 14:32

manutoo wrote:I checked and actually I didn't finish that part (coz it'll have some changes in the future).

For now, you should look for "Ground14" in Lang_English.txt ; and then you add a new entry for each new court in "Lang_English_Mod.txt" :
Code: Select all
Ground15   MyNewCourt #1
Ground16   MyNewCourt #1

etc.

By the way, I found solution to my comment, so thank you for your support.
wilddog79
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 315
Gaming Since: 08 May 2017, 04:32

Re: [TE4] 2D courts from TE2013 ?

Postby manutoo » 25 Jul 2021, 06:29

I guess you saw a request for that kind of announcement, but I never did it... :fear:
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 17649
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France

Re: [TE4] 2D courts from TE2013 ?

Postby wilddog79 » 28 Jul 2021, 14:57

Hello again, i'd like to know how I active "kmh/mph" and "time" visually for a specific match on screen, I make this question because I've seen that these visual tools are seen in some courts and not in other ones.

I've seen that "kmh/mph" is always located in the screen's left corner while that "time" in the screen's right corner.

Note: Besides of enable these options, will it be possible locate them in the place that I want on the screen.

As I always tell, I hope you understand what I wanted to say.

Thanks.
wilddog79
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 315
Gaming Since: 08 May 2017, 04:32

Re: [TE4] 2D courts from TE2013 ?

Postby manutoo » 29 Jul 2021, 05:54

You cannot position exactly this stuff. Maybe I'll add some options to do it in the future.

You can change them with the line in your Courts.ini :
Code: Select all
Boards      =   FrenchSlam

Check every Court.ini in the Modding SDK to know each possible value.
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 17649
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France

Re: [TE4] 2D courts from TE2013 ?

Postby wilddog79 » 03 Aug 2021, 02:55

Hello manutoo, I was checking in these line of folders Tennis Elbow 4\Models\Textures\Nets with the idea of change the net. I replaced the misc_00.tga for a modified for me, but it doesn't generated changes, so in the game it showed me the same 3d net for default.

How can I replace the current net for a new one?
wilddog79
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 315
Gaming Since: 08 May 2017, 04:32

PreviousNext

Return to Modding - TE4

Who is online

Users browsing this forum: CCBot [Bot] and 0 guests