scoreboard

Everything about Modding the game, from new courts to the modifications of the player & tournament bases (and including all the bugs they may be creating ! ;) )
Forum rules
Speak English in 1st page of topics, and don't hijack topics, troll, use profanities nor insults

Re: scoreboard

Postby kersou » 06 Sep 2011, 23:34

rogerfed1 wrote:Hi. I don't know why in training club works fine, but in world tour always show me the default scoreboard
Any idea?
Thanks

For the moment, sorry no idea!
Did you change something in scoreboard v6?
Or perhaps the Tour.ATP.ini or TourCategory.ATP.ini files? The tournament number are written "in hard" in hud.def...
Kersou
kersou
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 613
Gaming Since: 23 Jan 2011, 00:47
Location: France

Re: scoreboard

Postby manutoo » 07 Sep 2011, 04:45

MaxAction under [Menu] in GameSys.ini can be raised till there's no memory left... ;)
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 15573
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France

Re: scoreboard

Postby SamModder » 08 Sep 2011, 16:03

Kersou it seems that with the new update the flag problem in the background (behind the players sheet) has reappeared! Can you fix this?
User avatar
SamModder
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 2313
Gaming Since: 21 Mar 2011, 19:28

Re: scoreboard

Postby kersou » 08 Sep 2011, 18:04

sam250 wrote:Kersou it seems that with the new update the flag problem in the background (behind the players sheet) has reappeared! Can you fix this?

ok I will see that tonight.
No other issues with sb v6 and TE 1.0c?
Kersou
kersou
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 613
Gaming Since: 23 Jan 2011, 00:47
Location: France

Re: scoreboard

Postby SamModder » 08 Sep 2011, 21:09

Every thing is excellent. Just this flag problem in the character sheet :) Thank you for your efforts!
User avatar
SamModder
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 2313
Gaming Since: 21 Mar 2011, 19:28

Re: scoreboard

Postby Mesut » 08 Sep 2011, 21:23

Hi kersou your job is amazing. I have this problem, I"m playing masters 1000 in world tour but appears the ATP500 scoreboard, and in the full scoreboard doesn't appear the nationality only the rank like this (0-10). solution ?
Mesut
court stakhanovite
court stakhanovite
 
Messages: 30
Gaming Since: 25 Dec 2010, 19:50

Re: scoreboard

Postby rogerfed1 » 08 Sep 2011, 22:21

Mesut wrote:Hi kersou your job is amazing. I have this problem, I"m playing masters 1000 in world tour but appears the ATP500 scoreboard, and in the full scoreboard doesn't appear the nationality only the rank like this (0-10). solution ?


Hi, same problem
User avatar
rogerfed1
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 515
Gaming Since: 15 Jan 2011, 04:47

Re: scoreboard

Postby kersou » 08 Sep 2011, 23:19

Mesut wrote:Hi kersou your job is amazing. I have this problem, I"m playing masters 1000 in world tour but appears the ATP500 scoreboard, and in the full scoreboard doesn't appear the nationality only the rank like this (0-10). solution ?

Mesut&rogerfed1
I ve tested TE1.0c (so good!) with sb v6: I ve only got the flag issue (not a real issue because it was planned see new feature #5).
For your pb, can you send your system.log?
Check the two following files:
- hud.def
- hudabove.menu
You should use the sb V6 version of those files and not the original ones!
And also the lang files!
Kersou
kersou
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 613
Gaming Since: 23 Jan 2011, 00:47
Location: France

Re: scoreboard

Postby rogerfed1 » 09 Sep 2011, 02:57

Hi kersou, the scoreboard v6. is compatible with all versions of TE2011??
Thanks
User avatar
rogerfed1
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 515
Gaming Since: 15 Jan 2011, 04:47

Re: scoreboard

Postby SamModder » 09 Sep 2011, 07:17

New problem as I progress into my World tour kesou :( the scoreboard of ATP 500 appears for Roland Garros for me....
User avatar
SamModder
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 2313
Gaming Since: 21 Mar 2011, 19:28

Re: scoreboard

Postby kersou » 09 Sep 2011, 08:54

rogerfed1 wrote:Hi kersou, the scoreboard v6. is compatible with all versions of TE2011??
Thanks

Hi
No! It should be compatible with TE2011 since last 1.0b (around 30/07/2011 update).
With the new TE2011 1.0c, I have not tested enough: this we I hope!
But with the quick tests I did (from a clean new install), except the flag pb, sb v6 works.

sam250 wrote:New problem as I progress into my World tour kesou :( the scoreboard of ATP 500 appears for Roland Garros for me....

:sweat:
maybe the ATP files (tournament&category) have changed?
I should check the number of each special tournament (see hud.def).
Kersou
kersou
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 613
Gaming Since: 23 Jan 2011, 00:47
Location: France

Re: scoreboard

Postby kersou » 09 Sep 2011, 15:52

Hi sam,

I ve only tried from a new TE install and from a new WT season: the sb v6 works fine for Roland Garros.
Maybe there is an issue when playing with an old saved game? I ll check this we.
And what about the other tournaments?
Do you have the country issue too like Mesut&rogerfed1?
Kersou
kersou
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 613
Gaming Since: 23 Jan 2011, 00:47
Location: France

Re: scoreboard

Postby SamModder » 09 Sep 2011, 17:37

Emm no the thing is it only has problem with the Grand Slams. ATP 250, 500 and 1000 work all fine... Now even Wimbledon has that problem.... (showing atp 500)
User avatar
SamModder
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 2313
Gaming Since: 21 Mar 2011, 19:28

Re: scoreboard

Postby kersou » 09 Sep 2011, 17:47

sam250 wrote:Emm no the thing is it only has problem with the Grand Slams. ATP 250, 500 and 1000 work all fine... Now even Wimbledon has that problem.... (showing atp 500)

showing atp 500 sb with the logo ATP 500 or without?
Without the logo, this is the default sb...
Kersou
kersou
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 613
Gaming Since: 23 Jan 2011, 00:47
Location: France

Re: scoreboard

Postby SamModder » 09 Sep 2011, 17:49

The Grand Slam's are shown with ATP 500 scoreboard WITHOUT atp 500 logo :(
User avatar
SamModder
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 2313
Gaming Since: 21 Mar 2011, 19:28

PreviousNext

Return to Modding [Courts, Players, Tour, ...]

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Dot [Bot], SemRush [Bot], Tweetmeme [Bot], Yandex [Bot] and 5 guests