Fault Bug!

the place to report any bug met in the game

Fault Bug!

Postby anshu » 26 Jun 2011, 12:18

hey Manu hi,
cpu served i played a match its level was junior..... First serve-=Fault!
Second serve=Fault!
Then again second serve??\
Both of the services were in middle both were fault the computer who says also said fault two times
Wtf is going on????
Life Is Like An Ice!
Enjoy It!
Before it
Melts!
-ANSHU
User avatar
anshu
court stakhanovite
court stakhanovite
 
Messages: 48
Gaming Since: 26 Feb 2011, 13:06
Location: India

Re: Fault Bug!

Postby manutoo » 27 Jun 2011, 05:46

Hello,

if you have a .dmo, you should post it, else I cannot do anything...
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 15803
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France

Re: Fault Bug!

Postby anshu » 27 Jun 2011, 13:51

what is .dmo and where is it located
Life Is Like An Ice!
Enjoy It!
Before it
Melts!
-ANSHU
User avatar
anshu
court stakhanovite
court stakhanovite
 
Messages: 48
Gaming Since: 26 Feb 2011, 13:06
Location: India

Re: Fault Bug!

Postby manutoo » 28 Jun 2011, 05:44

If you don't know what it is, it means you don't have it.
Read here for more info : topic5-4588.php .
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 15803
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France


Return to TE - Bug Report

Who is online

Users browsing this forum: CCBot [Bot], Seznam [Bot] and 0 guests