I can´t play if i create my host

Everything about your online tennis matches !

I can´t play if i create my host

Postby extremista90 » 14 Nov 2011, 06:06

Hello friends, I ask this time to help me, I want to create the host and I get what you see in pictures, please ask help on the router, not l Otengo on hand to me and I have internet cmparten the game in demo

1.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
extremista90
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 251
Gaming Since: 06 Jun 2011, 21:34
Location: Lima - Perú

Re: I can´t play if i create my host

Postby Algo » 14 Nov 2011, 15:33

spanish:
Estás conectado por router, tienes que abrir el puerto 4321 UDP, para eso tienes que entrar a la configuración del router con tu ip en un navegador, debes saber el usuario y contraseña asociado al router y buscar la opción que te permita hacerlo. O bien ingresar a portforward.com, buscar el modelo y marca de tu router e ingresar a la 'default guide' y seguir los pasos.

english (so it helps other people and my post doesn't get deleted lol):
You've a router, so you have to forward its 4321 UDP port.
To do that you've to enter your router's settings configuration page, so enter your ip in a web browser and then log in with your router's account and password and check for some kind of port forwarding option that should be there. Else, go to portforward.com and check for your router's 'default guide' and follow the instructions given there.
Tour Mod.

Tour issues by PM or Skype.
If you don't add me nor send me a PM, you might see your chances reduced. Inform me about anything that might have went on with your matches BEFORE deadlines, otherwise, decisions won't be changed.
Algo
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 2347
Gaming Since: 11 May 2008, 20:17
Location: Santiago, Chile

Re: I can´t play if i create my host

Postby Indigo » 16 Nov 2011, 02:18

I have the same damn problem
Before two, three weeks i host normaly, everything worked perfectly, now i cant host at all..."my pc is unreachable....."
I tried to open a port again but again i cant host a game, i tried to delete old TE entries in firewall but again i cant host, what can i do? Help me
Indigo
tennis fan
tennis fan
 
Messages: 19
Gaming Since: 29 Jun 2011, 22:08
Location: Serbia

Re: I can´t play if i create my host

Postby Igor Josifoski » 16 Nov 2011, 22:21

Yep, same problem with me. I have done everything to restore my hosting power and nothing.... I've turned off windows firewall, opened 4321 UDP ports in my router once again and nothing :) I have no anti-virus, so there you can not find any problem.
Singles Ranking = INACTIVE[retired]
2012
Dubai - W
Casblanca - F
Buenos Aires - SF
User avatar
Igor Josifoski
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 1242
Gaming Since: 25 Feb 2010, 23:31
Location: Macedonia

Re: I can´t play if i create my host

Postby LetsGoBro » 18 Nov 2011, 12:40

It works one day at particular hour/s....then it doesn't work. There's less chance of it working than when it's not working. How f***ing frustrating.
User avatar
LetsGoBro
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 475
Gaming Since: 10 Jan 2010, 10:45
Location: Melbourne, Australia

Re: I can´t play if i create my host

Postby manutoo » 02 Dec 2011, 04:01

LetsGoBro,
just in case, could check on this site that you still have Ipv4 support and not only ipv6 support : http://test-ipv6.com/ ..? (if you miss ipv6 support, it's not an issue for the game)
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 15811
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France

Re: I can´t play if i create my host

Postby Indigo » 13 Dec 2011, 04:35

I find the solution its simple....(it works for me)
Just reinstall the game, delete all your stats and rest, delete your old port in your web configuration or any open port you have, disable firewall, delete Tennis Elbow exepction....
Then open port again, install game again and it will work
Indigo
tennis fan
tennis fan
 
Messages: 19
Gaming Since: 29 Jun 2011, 22:08
Location: Serbia


Return to Online Tennis Games

Who is online

Users browsing this forum: CCBot [Bot] and 0 guests