mod.ini issue ?

the place to report any bug met in the game

mod.ini issue ?

Postby Elias » 05 Jul 2012, 18:54

Hello Manu,

It's been two times today already that some unmodded players could join my game in the public lobby, though i was using a modded game with a proper mod.ini file. They were obviously unmodded 'coz the game was starting in a desync loop from start like before and their char seems to be vanilla custom ones.

Or maybe did they created some mod.ini file to join.. i don't know, that's strange.

two more times now, i checked the mod .pak, the mod.ini is right there
in the scripts folder with

Code: Select all
[Mod]
Name = ITST1.07


as content, is there something wrong with it or the issue may come from the last build ?
Elias
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 300
Gaming Since: 17 Jun 2011, 05:00
Location: France

Re: mod.ini issue ?

Postby manutoo » 06 Jul 2012, 05:24

Hello,

my guess is it's some people having installed a Mod containing all old menu files... Nothing much can be done about that... :sweat:
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 15587
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France

Re: mod.ini issue ?

Postby Elias » 06 Jul 2012, 13:33

Ok i see, should be that probably because it doesn't happens so much often, just sometimes.

manutoo wrote:. Nothing much can be done about that... :sweat:


You may include the check in the core code vs. a lua check then (if i'm understanding properly what happens it means the version checking is done via lua code in some menu file).
Elias
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 300
Gaming Since: 17 Jun 2011, 05:00
Location: France

Re: mod.ini issue ?

Postby Elias » 06 Jul 2012, 22:08

i asked the last person wich could join my game, he told me he was running the TE demo/trial version :shock:
Though i did setup "only full version" in hosting options (and still running a modded game).
weird ?
Elias
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 300
Gaming Since: 17 Jun 2011, 05:00
Location: France

Re: mod.ini issue ?

Postby manutoo » 07 Jul 2012, 04:15

Most of the network logic is in the menus ; possibly, I could hack in the code so the ping would be oo in such case, but then the ping check could still be ignored in the menus.
I checked, and the No demo seems to be still working... I wonder if this guy said the truth or not... If it happens again, give me the exact time & your nickname, so I'll check who was your opponent.
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 15587
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France

Re: mod.ini issue ?

Postby Elias » 07 Jul 2012, 18:28

Today 07/07/2012

18h22 / 18h23 : F.VERDASCO (me) , RonanF , connecting .

19h11 : D.FERRER (me) , azzedine 98 , connecting.

20h54 : D.FERRER (me) , Tishe.MKD , connecting.

They all told me they were running the demo.
Elias
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 300
Gaming Since: 17 Jun 2011, 05:00
Location: France

Re: mod.ini issue ?

Postby manutoo » 08 Jul 2012, 06:48

I checked and they do have the demo version.
So I re-checked the No Demo & Matching Mod with your patch, and it was working like expecting... So it's rather strange... :fear:
I added you to MSN, let me know when you're online in this topic, so I'll connect to MSN, and I'll try to connect your game to see how it goes.
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 15587
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France

Re: mod.ini issue ?

Postby Elias » 12 Jul 2012, 20:44

i'm online at this time for a moment.
Elias
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 300
Gaming Since: 17 Jun 2011, 05:00
Location: France

Re: mod.ini issue ?

Postby manutoo » 13 Jul 2012, 04:47

Apparently, you connect when I'm already sleeping ... :fear:
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 15587
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France

Re: mod.ini issue ?

Postby Elias » 13 Jul 2012, 12:38

it was only 20:44 by the time i posted :lol:

i'll be online now as well for some time !
Elias
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 300
Gaming Since: 17 Jun 2011, 05:00
Location: France


Return to TE - Bug Report

Who is online

Users browsing this forum: CCBot [Bot] and 0 guests