Can't Initialise Display

the place to report any bug met in the game

Can't Initialise Display

Postby vamos rafa » 29 May 2011, 02:16

cant initialise display
check video driver version :thinking:
it was fine 2-3 days back :unsure:
vamos rafa
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 528
Gaming Since: 12 Oct 2010, 16:29
Location: I travel in space

Re: te error..

Postby vamos rafa » 29 May 2011, 02:41

tried uninstalling, redownloaded the patch....setup installed, clicked finish, TE didint appear....tried opening via program files > TE ..following error shows up now :arrow:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
vamos rafa
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 528
Gaming Since: 12 Oct 2010, 16:29
Location: I travel in space

Re: te error..

Postby manutoo » 29 May 2011, 05:50

Patch is only to add to a previous full install.
So install the full demo, not the patch, and you'll be ok again.
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 15789
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France

Re: Can't Initialise Display

Postby vamos rafa » 01 Jun 2011, 10:24

solved :wink:
vamos rafa
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 528
Gaming Since: 12 Oct 2010, 16:29
Location: I travel in space

Re: Can't Initialise Display

Postby vamos rafa » 05 Jun 2011, 04:30

well again i see same error..looks like its come once in 2 days :unsure: redownloading again.......mayeb soemthing wrong with my pc ? :roll:
vamos rafa
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 528
Gaming Since: 12 Oct 2010, 16:29
Location: I travel in space

Re: Can't Initialise Display

Postby vamos rafa » 05 Jun 2011, 05:01

cant get the game running after redownloading > reinstall
same error
vamos rafa
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 528
Gaming Since: 12 Oct 2010, 16:29
Location: I travel in space

Re: Can't Initialise Display

Postby manutoo » 05 Jun 2011, 05:12

Post your "System.log" file from your game folder.
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 15789
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France

Re: Can't Initialise Display

Postby vamos rafa » 05 Jun 2011, 05:15

===> GameSys Init <=== (core version: 1.1.00; date: May 24 2011, 14:21:34; for: Tennis Elbow 2011 1.0b)
CpuName: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.66GHz
CPU Id: x86 Family 15 Model 4 Stepping 9 (GenuineIntel)
Speed: 2667 mhz; RAM: 958 MB
OS: Microsoft Windows XP v5.1 build #2600 (Service Pack 2)
DirectX version: 9.0 (0x00090000)
Connected to Internet : INTERNET_CONNECTION_LAN
Language = English

=====> Devices init <=====
Failed: can't acquire device 'System Keyboard' at startup
Failed: can't acquire device 'System Mouse' at startup
Mouse Type: DI8DEVTYPE_MOUSE / 1 (Mouse / Mouse)

=====> 3D engine init <=====
3dEngine Init; version: 2.00.91; date: May 24 2011; time: 13:55:26
DDD - Name: 1-ATI RADEON XPRESS 200 Series; Device: ati2dvag.dll
Display Device: 1-ATI RADEON XPRESS 200 Series
GM 0: (320 x 200, 16 bits, 60 hz)
GM 1: (320 x 200, 32 bits, 60 hz)
GM 2: (320 x 200, 16 bits, 75 hz)
GM 3: (320 x 200, 32 bits, 75 hz)
GM 4: (320 x 240, 16 bits, 60 hz)
GM 5: (320 x 240, 32 bits, 60 hz)
GM 6: (320 x 240, 16 bits, 75 hz)
GM 7: (320 x 240, 32 bits, 75 hz)
GM 8: (400 x 300, 16 bits, 60 hz)
GM 9: (400 x 300, 32 bits, 60 hz)
GM 10: (400 x 300, 16 bits, 75 hz)
GM 11: (400 x 300, 32 bits, 75 hz)
GM 12: (512 x 384, 16 bits, 60 hz)
GM 13: (512 x 384, 32 bits, 60 hz)
GM 14: (512 x 384, 16 bits, 75 hz)
GM 15: (512 x 384, 32 bits, 75 hz)
GM 16: (640 x 400, 16 bits, 60 hz)
GM 17: (640 x 400, 32 bits, 60 hz)
GM 18: (640 x 400, 16 bits, 75 hz)
GM 19: (640 x 400, 32 bits, 75 hz)
GM 20: (640 x 480, 16 bits, 60 hz)
GM 21: (640 x 480, 32 bits, 60 hz)
GM 22: (640 x 480, 16 bits, 72 hz)
GM 23: (640 x 480, 32 bits, 72 hz)
GM 24: (640 x 480, 16 bits, 75 hz)
GM 25: (640 x 480, 32 bits, 75 hz)
GM 26: (640 x 480, 16 bits, 85 hz)
GM 27: (640 x 480, 32 bits, 85 hz)
GM 28: (800 x 600, 16 bits, 56 hz)
GM 29: (800 x 600, 32 bits, 56 hz)
GM 30: (800 x 600, 16 bits, 60 hz)
GM 31: (800 x 600, 32 bits, 60 hz)
GM 32: (800 x 600, 16 bits, 70 hz)
GM 33: (800 x 600, 32 bits, 70 hz)
GM 34: (800 x 600, 16 bits, 72 hz)
GM 35: (800 x 600, 32 bits, 72 hz)
GM 36: (800 x 600, 16 bits, 75 hz)
GM 37: (800 x 600, 32 bits, 75 hz)
GM 38: (800 x 600, 16 bits, 85 hz)
GM 39: (800 x 600, 32 bits, 85 hz)
GM 40: (1024 x 768, 16 bits, 60 hz)
GM 41: (1024 x 768, 32 bits, 60 hz)
GM 42: (1024 x 768, 16 bits, 70 hz)
GM 43: (1024 x 768, 32 bits, 70 hz)
GM 44: (1024 x 768, 16 bits, 72 hz)
GM 45: (1024 x 768, 32 bits, 72 hz)
GM 46: (1024 x 768, 16 bits, 75 hz)
GM 47: (1024 x 768, 32 bits, 75 hz)
GM 48: (1024 x 768, 16 bits, 85 hz)
GM 49: (1024 x 768, 32 bits, 85 hz)
GM 50: (1152 x 864, 16 bits, 60 hz)
GM 51: (1152 x 864, 32 bits, 60 hz)
GM 52: (1152 x 864, 16 bits, 70 hz)
GM 53: (1152 x 864, 32 bits, 70 hz)
GM 54: (1152 x 864, 16 bits, 75 hz)
GM 55: (1152 x 864, 32 bits, 75 hz)
GM 56: (1280 x 768, 16 bits, 56 hz)
GM 57: (1280 x 768, 32 bits, 56 hz)
GM 58: (1280 x 768, 16 bits, 60 hz)
GM 59: (1280 x 768, 32 bits, 60 hz)
GM 60: (1280 x 768, 16 bits, 75 hz)
GM 61: (1280 x 768, 32 bits, 75 hz)
GM 62: (1280 x 960, 16 bits, 60 hz)
GM 63: (1280 x 960, 32 bits, 60 hz)
GM 64: (1280 x 960, 16 bits, 70 hz)
GM 65: (1280 x 960, 32 bits, 70 hz)
GM 66: (1280 x 1024, 16 bits, 60 hz)
GM 67: (1280 x 1024, 32 bits, 60 hz)
Info: Can't create D3D Device with Hardware vertex processing ! (D3DERR_INVALIDCALL)
==> Going to try Software vertex processing
Error: Can't create D3D Device (D3DERR_INVALIDCALL)
Disp->SVM Error: 5
Info: MaxV: 0; MaxI: 0; NbPrim: 1; AvgV: 0; AvgI: 0; ST::NbMaxEntry: 16; ST::BufLgt: 0
NbVertexShader created on the fly : 0
vamos rafa
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 528
Gaming Since: 12 Oct 2010, 16:29
Location: I travel in space

Re: Can't Initialise Display

Postby manutoo » 05 Jun 2011, 05:31

Yup, it may a problem with your PC.
Try to lower the resolution using : "Start -> Program -> Tennis Elbow 2011 -> Configuration".
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 15789
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France

Re: Can't Initialise Display

Postby vamos rafa » 05 Jun 2011, 06:17

not working ....another thing.when i downloaded the game again and tried reinstaling it i got error 2 times where i had to push ignore otherwise installation wont complete...
vamos rafa
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 528
Gaming Since: 12 Oct 2010, 16:29
Location: I travel in space

Re: Can't Initialise Display

Postby manutoo » 06 Jun 2011, 05:12

It means you either didn't close the game, or it didn't close correctly ; in the later case, kill it using Task Manager or reboot your PC before to install the game again.
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 15789
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France

Re: Can't Initialise Display

Postby vamos rafa » 14 Jun 2011, 12:53

i still cant get the game working.i even reformatted my pc. still that same error.cant iniatialise display, even tried lowering down the resolution via start > TE > configuration still no use

and it looks like i m not the only one who is experiencing this :roll: the log file again.


===> GameSys Init <=== (core version: 1.1.00; date: May 24 2011, 14:21:34; for: Tennis Elbow 2011 1.0b)
CpuName: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.66GHz
CPU Id: x86 Family 15 Model 4 Stepping 9 (GenuineIntel)
Speed: 2666 mhz; RAM: 958 MB
OS: Windows 7 Ultimate v6.1 build #7600 (Unknown)
DirectX version: 9.0 (0x00090000)
Connected to Internet : INTERNET_CONNECTION_MODEM
Language = English
Trial version

=====> Devices init <=====
Mouse Type: DI8DEVTYPE_MOUSE / 1 (Mouse / Mouse)

=====> 3D engine init <=====
3dEngine Init; version: 2.00.91; date: May 24 2011; time: 13:55:26
DDD - Name: 1-Standard VGA Graphics Adapter; Device: vga.dll
Display Device: 1-Standard VGA Graphics Adapter
GM 0: (640 x 480, 16 bits, 1 hz)
GM 1: (640 x 480, 32 bits, 1 hz)
GM 2: (800 x 600, 16 bits, 1 hz)
GM 3: (800 x 600, 32 bits, 1 hz)
GM 4: (1024 x 768, 16 bits, 1 hz)
GM 5: (1024 x 768, 32 bits, 1 hz)
GM 6: (1280 x 1024, 16 bits, 1 hz)
GM 7: (1280 x 1024, 32 bits, 1 hz)
Error: can't find a good format for ZBuffer !!!
Info: Can't create D3D Device with Hardware vertex processing ! (D3DERR_NOTAVAILABLE)
==> Going to try Software vertex processing
Error: Can't create D3D Device (D3DERR_NOTAVAILABLE)
Disp->SVM Error: 5
Info: MaxV: 0; MaxI: 0; NbPrim: 1; AvgV: 0; AvgI: 0; ST::NbMaxEntry: 16; ST::BufLgt: 0
NbVertexShader created on the fly : 0
vamos rafa
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 528
Gaming Since: 12 Oct 2010, 16:29
Location: I travel in space

Re: Can't Initialise Display

Postby manutoo » 15 Jun 2011, 05:35

DDD - Name: 1-Standard VGA Graphics Adapter; Device: vga.dll
Display Device: 1-Standard VGA Graphics Adapter

You didn't install your display drivers... :roll:
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 15789
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France


Return to TE - Bug Report

Who is online

Users browsing this forum: CCBot [Bot] and 0 guests