Problem loading game

the place to report any bug met in the game

Problem loading game

Postby btaylor » 10 Oct 2010, 08:44

Hey Manu

When I tried to launch the game (build 62) today (10/09), it says missing or corrupted data files. Please re-install the game...

What in the heck is going on here?! :?:
I played this build yesterday with no problems...

Any ideas?

Also, I notice that I don't have as many choices of smilies since you've gone to the new server...is there a correlation? :?
btaylor
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 555
Gaming Since: 28 May 2008, 08:02
Location: fredericksburg,virginia

Re: Problem loading game

Postby manutoo » 11 Oct 2010, 06:26

Hello,

did u install a Mod ..?
Else, maybe just try to reinstall the game...

Thanks to have reported the smilies issue, there was a parameter which didn't get restored correctly with the Forum backup..!
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 15587
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France

Re: Problem loading game

Postby btaylor » 11 Oct 2010, 06:34

Hey Manu

Thx for responding

I guess the problem is with my computer, because I simply turned it off and re-booted and it works fine now...however, this morning I tried to open the game and it said can't initialize display, check video driver version...

Again I re-booted and all was fine...I dunno :scratch:

p.s. Thanks for fixing the smilies... :)
btaylor
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 555
Gaming Since: 28 May 2008, 08:02
Location: fredericksburg,virginia


Return to TE - Bug Report

Who is online

Users browsing this forum: CCBot [Bot] and 0 guests