No sound?

the place to report any bug met in the game

No sound?

Postby Clowd » 16 Dec 2019, 18:28

Hello,
I've been playing Juanbloche (?) patch for like a month already, but a few days ago when i entered the game there was just no sound neither in the menu nor in the game. Anyway i re downloaded TE2013 from the website, transfered the files and all worked well yesterday, could play again normally with sound.
However, today after i opened the game again there was no sound, tried doing the whole process again but now not even the reinstallation of the base game has any sound.
Might it be because of the new patch that was installed a few days ago? Any way we can solve this? It's close to impossible to play without sound :(
Clowd
tennis curious
 
Messages: 3
Gaming Since: 16 Dec 2019, 17:45

Re: No sound?

Postby manutoo » 17 Dec 2019, 09:39

Hello,

do you have sound in other games ?

Could you post your System.log when there's no sound ?
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 17404
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France

Re: No sound?

Postby Clowd » 17 Dec 2019, 20:22

No problems in other games. What made it weird and made me post here is the fact that even reinstalling doesnt seem to do it anymore.
- can't seem to be able to post the system.log here in any way, i'll try to send it to you in one of the ways you mentioned in other posts. Thank you for trying to help!
Clowd
tennis curious
 
Messages: 3
Gaming Since: 16 Dec 2019, 17:45

Re: No sound?

Postby manutoo » 18 Dec 2019, 09:14

I got your System.log .

There's a few sounds that are not found, but except that, the sound engine starts, so it should work.

Check in the Windows mixer that you didn't lower the sound only for TE, or if its sound isn't redirected to another device than the default one (eg: headphone vs hdmi monitor).

Else, I have no idea what could be wrong... :fear:
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 17404
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France

Re: No sound?

Postby Clowd » 18 Dec 2019, 12:04

Oh my god it was muted in the volume mixer somehow... i have no idea how that happened. Thank you sooo much, that was so stupid of me
Clowd
tennis curious
 
Messages: 3
Gaming Since: 16 Dec 2019, 17:45


Return to TE - Bug & Glitch Reports

Who is online

Users browsing this forum: CCBot [Bot] and 0 guests