Starting game-bug

the place to report any bug met in the game

Starting game-bug

Postby vledy209614 » 06 Oct 2016, 18:01

Recently I changed my Windows from Win 7 32 at Win 7 64. After this,I download the game again from steam but surprise: don't work.I mean,when I run the game,i need to wait maybe 5 minutes,after this i receive an error with: you have 11 evaluation day,after this bla bla bla(or something like that). I click ok and,surprise again:unknown code. On Win 7 32 worked very very good.I mean,I had the same patch(new Sam megapatch(2016) ) installed on the game and I don't receive any error.Can someone explain me what's and why happened this? Thanks a lot!
vledy209614
tennis curious
 
Messages: 3
Gaming Since: 13 Sep 2016, 23:13

Re: Starting game-bug

Postby vledy209614 » 06 Oct 2016, 18:03

I need to say,I buy the game one month ago,probably doesn't matter,right?
vledy209614
tennis curious
 
Messages: 3
Gaming Since: 13 Sep 2016, 23:13

Re: Starting game-bug

Postby manutoo » 07 Oct 2016, 08:06

Hello,

uninstall the game in Steam, then delete this folder : "<SteamFolder>\SteamApps\common\Tennis Elbow 2013" ; then install the game again. It might fix your issues. Then reinstall your Mod.
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 14810
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France


Return to TE - Bug Report

Who is online

Users browsing this forum: RandallFat and 2 guests