Really Bad Bug - No court, No settings, No players.

the place to report any bug met in the game

Really Bad Bug - No court, No settings, No players.

Postby dirtbloxxMC » 09 Jun 2014, 17:03

The court is completely black.
Every single option is set to "0".
Any button opens the in-game menu.
The players do not exist (cannot see them), and their names are "0".
When I change the player's gender, they appear.
The camera refuses to go out of 3rd person mode, no matter what I do.

It happened to me twice: With ITST 1.16 TE2013 1.0d, and TE2013 1.0d with my sounds I've been making. I never saw this bug until TE2013 1.0d.
I can't really explain this horrible bug any better than this: IT's BROKEN!

MANUTOO, HELP ME!
I am a person. Muahaha.
User avatar
dirtbloxxMC
tennis fan
tennis fan
 
Messages: 17
Gaming Since: 03 Jun 2014, 23:31

Really Bad Bug - No court, No settings, No players.

Postby dirtbloxxMC » 10 Jun 2014, 01:17

No one? Anyone?
I am a person. Muahaha.
User avatar
dirtbloxxMC
tennis fan
tennis fan
 
Messages: 17
Gaming Since: 03 Jun 2014, 23:31

Re: Really Bad Bug - No court, No settings, No players.

Postby Nigogu » 10 Jun 2014, 03:07

Re-install the game or at least upload a picture showing the bug.
User avatar
Nigogu
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 3562
Gaming Since: 26 Mar 2012, 16:48

Re: Really Bad Bug - No court, No settings, No players.

Postby manutoo » 10 Jun 2014, 05:23

dirtbloxxMC,
your Tennis.ini (in "C:\Program Files (x86)\Tennis Elbow 2013", or your Profile .ini, if you created a Profile) likely got corrupted. You can delete it and it'll reset the settings and the game should run normally again.
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 15795
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France

Are Strikes Supposed to do This?

Postby dirtbloxxMC » 10 Jun 2014, 18:46

Wait a second, I have another bug. My opponent (Pro10, 100% Power on all strikes) hit a shot that reached 101mph (note, I have the strike speed thinymajig turned on). Is this supposed to happen?
I am a person. Muahaha.
User avatar
dirtbloxxMC
tennis fan
tennis fan
 
Messages: 17
Gaming Since: 03 Jun 2014, 23:31

Re: Really Bad Bug - No court, No settings, No players.

Postby manutoo » 11 Jun 2014, 03:47

ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 15795
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France


Return to TE - Bug Report

Who is online

Users browsing this forum: CCBot [Bot] and 0 guests