Infinity Ping

the place to report any bug met in the game

Infinity Ping

Postby Togtdaylttai » 13 Aug 2008, 23:49

Whenever I create a game or try to join someone else's, the ping is infinity, and I can't play. The only way I can play is with Hamachi. I checked my firewall settings, and nothing is blocking Tennis Elbow. What can I do about this?
Record (since coming back from ban): 24-6
#19 (Too bad I got myself banned, otherwise I'd be #11, even without the tournaments I missed)
Winner: Banja Luka, Vienna
F: Paris
SF: Newport, Bucharest, Beijing, Tokyo, Basel
QF: Wimbledon, Indianapolis
User avatar
Togtdaylttai
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 342
Gaming Since: 14 May 2008, 02:29
Location: Washington State, USA

Postby manutoo » 14 Aug 2008, 05:50

Hello,

try to install the game in another directory.
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 15787
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France

Postby Togtdaylttai » 14 Aug 2008, 20:53

Thank you, that worked.
Record (since coming back from ban): 24-6
#19 (Too bad I got myself banned, otherwise I'd be #11, even without the tournaments I missed)
Winner: Banja Luka, Vienna
F: Paris
SF: Newport, Bucharest, Beijing, Tokyo, Basel
QF: Wimbledon, Indianapolis
User avatar
Togtdaylttai
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 342
Gaming Since: 14 May 2008, 02:29
Location: Washington State, USA

Postby Togtdaylttai » 01 Sep 2008, 22:19

I'm having the same problem once again. Is there anything I can do to resolve it without my ELO reseting?
Record (since coming back from ban): 24-6
#19 (Too bad I got myself banned, otherwise I'd be #11, even without the tournaments I missed)
Winner: Banja Luka, Vienna
F: Paris
SF: Newport, Bucharest, Beijing, Tokyo, Basel
QF: Wimbledon, Indianapolis
User avatar
Togtdaylttai
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 342
Gaming Since: 14 May 2008, 02:29
Location: Washington State, USA

Postby manutoo » 02 Sep 2008, 05:03

what is ur firewall ?

Try to reset all its settings concerning TE2006...
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 15787
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France

Postby Togtdyalttai » 03 Sep 2008, 15:12

Well, I'm on vacation now, and the computer I'm having problems with isn't with me. So I'll check whether I'm still having that problem when I get back in two weeks.
Togtdyalttai
Guest
 

Postby Togtdaylttai » 06 Oct 2008, 21:33

Ok, this problem seems to pop up randomly because it's happening once again. I haven't done anything differently, so I don't know why. My firewall is windows firewall, and I've checked to make sure I've opened UDP port 4321 on it.
Record (since coming back from ban): 24-6
#19 (Too bad I got myself banned, otherwise I'd be #11, even without the tournaments I missed)
Winner: Banja Luka, Vienna
F: Paris
SF: Newport, Bucharest, Beijing, Tokyo, Basel
QF: Wimbledon, Indianapolis
User avatar
Togtdaylttai
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 342
Gaming Since: 14 May 2008, 02:29
Location: Washington State, USA

Postby manutoo » 07 Oct 2008, 05:11

Togtdaylttai, if you got this problem with the Beta 1 of TE2009, it's coz the game didn't close correctly. It's a bug, and I'm not sure why it's doing that... :?
When it happens, u have either to restart your PC, or to press Ctrl+Alt+Del & kill the unwilling to close TE2009, and then launch the game again & change the port number from 4321 to something else... Hopefully, I'll figure out what's going on soon... :roll:
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 15787
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France

Postby Togtdaylttai » 07 Oct 2008, 06:33

Manutoo, thanks again for the help. I'm having this problem both on TE 2006 and 2009, so I probably did get it from the TE 2009 beta. I have had problems with it not closing right, so that's probably got something to do with it. I'll try your suggestions.
Record (since coming back from ban): 24-6
#19 (Too bad I got myself banned, otherwise I'd be #11, even without the tournaments I missed)
Winner: Banja Luka, Vienna
F: Paris
SF: Newport, Bucharest, Beijing, Tokyo, Basel
QF: Wimbledon, Indianapolis
User avatar
Togtdaylttai
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 342
Gaming Since: 14 May 2008, 02:29
Location: Washington State, USA


Return to TE - Bug Report

Who is online

Users browsing this forum: CCBot [Bot], Petal [Bot], SemRush [Bot] and 0 guests