Problem with CustomCourts

Everything about Modding the game, from new courts to the modifications of the player & tournament bases (and including all the bugs they may be creating ! ;) )
Forum rules
Speak English in 1st page of topics, and don't hijack topics, troll, use profanities nor insults

Problem with CustomCourts

Postby Fagonza » 30 Oct 2011, 18:05

Hello!!
I have a problem with custom courts.
Here is an example.

Image

This is a custom court, I created 4

But when i see the draw (see picutre), it says

[9] instead of the name of the surface that i have in "Custom01" in lang_espanol
The same with Custom02, 03 and 04. It says [10] [11] [12]

I can play perfectly in the surface of "Dataa/CustomCourtXX" and "Models/Stadium/Customxx". In the planning screen, it says correctly the name of the surface, the small icon, and i can play. So, there's everything fine with the "DATA" stuff.

The only problem is that, when I see the draw, appears that, and the game doesn't show the background "Court10" Court11 Court12 Court13, that i have in menu/art/bg. It shows the "torunament.jpg".

Sorry for my english!!

De antemano, muchas gracias!
Thanks!
Fagonza
Guest
 

Re: Problem with CustomCourts

Postby Fagonza » 02 Nov 2011, 17:22

No answers? :(
Fagonza
tennis curious
 
Messages: 3
Gaming Since: 31 Oct 2011, 04:34

Re: Problem with CustomCourts

Postby Fede Albanello » 02 Nov 2011, 18:37

hablas español?
User avatar
Fede Albanello
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 437
Gaming Since: 31 May 2011, 03:39
Location: Argentina

Re: Problem with CustomCourts

Postby Fagonza » 02 Nov 2011, 23:17

Sí, hablo español, lo postié en el foro de taringa pero tampoco nadie supo jaja
Fagonza
tennis curious
 
Messages: 3
Gaming Since: 31 Oct 2011, 04:34

Re: Problem with CustomCourts

Postby Fede Albanello » 03 Nov 2011, 01:46

explicame cual es el problema xD que no entendi ajaja
User avatar
Fede Albanello
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 437
Gaming Since: 31 May 2011, 03:39
Location: Argentina

Re: Problem with CustomCourts

Postby Fagonza » 03 Nov 2011, 23:47

Que tengo cuatro custom courts creados, pero cuando veo el cuadro (como en la iamgen) no me reconoce el nombre
que tengo en lag:español

Por ejemplo, mi customcourt01 se llama "Fuego con Pasto", y cuando estoy en el calendario (donde uno elije torneos) sale bien, que equis torneo es Fuego con pasto y su fotito chica. Pero al ver el cuadro, aparece lo de la imagen, dice [12] en vez de Fuego con Pasto
Y el fondo, no es la imagen q tengo para esa cancha. Ese es el problema jaja
Fagonza
tennis curious
 
Messages: 3
Gaming Since: 31 Oct 2011, 04:34


Return to Modding [Courts, Players, Tour, ...]

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], CCBot [Bot], Petal [Bot] and 6 guests