bug at Wimbledon court on phucnguyen0209 patch

Everything about Modding the game, from new courts to the modifications of the player & tournament bases (and including all the bugs they may be creating ! ;) )
Forum rules
Speak English in 1st page of topics, and don't hijack topics, troll, use profanities nor insults

bug at Wimbledon court on phucnguyen0209 patch

Postby vh9906 » 06 Mar 2015, 19:37

I have a little problem when i want to play offline in warm up or world tour on Wimbledon court. I have installed phucnguyen0209 patch on Tennis Elbow 2013 also with scoreboard ao fix 2v and update v2. So as soon as i enter the court with no matter player i am going to play - the court below is black coloured and there is also another wimbledon court on the upper left side of the screen. I don't know the reason why, so what i am supposted to do?
vh9906
Guest
 

Re: bug at Wimbledon court on phucnguyen0209 patch

Postby karalis1 » 18 Mar 2015, 23:13

Up.

I have this problem too, can you explain us how to resolve it?
User avatar
karalis1
court crocodile
court crocodile
 
Messages: 28
Gaming Since: 06 Feb 2015, 19:19
Location: Italy

Re: bug at Wimbledon court on phucnguyen0209 patch

Postby ComeonANDY!! » 19 Mar 2015, 01:35

Download Qped http://www.managames.com/download.php?qped211.exe OR Pakscape.http://www.fileplanet.com/50620/50000/fileinfo/PakScape - then go into your Pak01/Data and delete Court_used.jpeg from the directory for Court02.

Manutoo, didn't you once post another solution to that problem? :unsure:
User avatar
ComeonANDY!!
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 1517
Gaming Since: 10 Jul 2012, 21:47
Location: England

Re: bug at Wimbledon court on phucnguyen0209 patch

Postby karalis1 » 19 Mar 2015, 02:15

i managed to solve it.

1) delete "original" court_used from the folder
2) rename court to court_used, now it will be "new" court_used
3) now copy "new" court_used and paste in the same folder
4) rename the copy of "new" court_used to court
5) Now you will be able to play with Wimbledon

So, in few words, court and court_used must be the same photo
User avatar
karalis1
court crocodile
court crocodile
 
Messages: 28
Gaming Since: 06 Feb 2015, 19:19
Location: Italy


Return to Modding [Courts, Players, Tour, ...]

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], CCBot [Bot], Dot [Bot], SemRush [Bot], Yandex [Bot] and 1 guest