"Jump to" outfit number in menu ?

Everything about Modding the game, from new courts to the modifications of the player & tournament bases (and including all the bugs they may be creating ! ;) )
Forum rules
Speak English in 1st page of topics, and don't hijack topics, troll, use profanities nor insults

"Jump to" outfit number in menu ?

Postby miharu0607 » 24 Mar 2014, 14:39

Dear Manu,

Would it be possible to add such a feature? I mean when you are having more than 500 piece of outfits etc., it's a pain in the ass to move through all the stuff, so adding "jump to" where you would have to write the number of particular piece of clothing, would be very helpful. I know I can do it manually right now, by editing outfit code, but if it was in-game, that would be really helpful and it would increase the comfort.


Cheers Mate.
TURSUNOV KUBOT JANOWICZ SAFIN KLIZAN CORRETJA PRZYSIĘŻNY MAHUT TSONGA - MY ATP HEROES.
Mods made by me - topic29-11393.php#p128957
miharu0607
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 1294
Gaming Since: 30 Mar 2013, 22:59
Location: Munich

Re: "Jump to"

Postby phucnguyen0209 » 24 Mar 2014, 15:23

Great idea with huge number of outfit :) ,I agree with this :) ,can you try,manutoo :fear:
Download my patch version 2013 here:http://www.managames.com/Forum/topic29-13014.php

Trying to comeback
User avatar
phucnguyen0209
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 776
Gaming Since: 12 Oct 2012, 12:40
Location: Viet Nam

Re: "Jump to"

Postby manutoo » 25 Mar 2014, 03:54

miharu0607,
you can add the button by yourself (or ask someone who knows the .menu system). It should be almost easy to do it (check for a EditCfg command and do the same with the current outfit number).
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 15783
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France

Re: "Jump to" outfit number in menu ?

Postby Lucian86 » 25 Mar 2014, 10:26

@Manutoo
I think it has been proposed already. What would be very easy to make is an ingame outfit selector with an external .txt file input where we can insert the outfit codes and their names (like Federer Outfit RG12).
Follow my blog: (videos and links for my tennis animations)
http://tlcanimations.blogspot.it/
User avatar
Lucian86
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 517
Gaming Since: 02 Nov 2011, 22:01

Re: "Jump to" outfit number in menu ?

Postby manutoo » 26 Mar 2014, 05:32

Lucian86,
this can be done via Modding, by adding a [Outfit] section with enumerated entries in GameSys.ini and some code in the .menu files .
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 15783
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France

Re: "Jump to" outfit number in menu ?

Postby suvurvius » 02 May 2014, 08:01

Manutoo, can you explain better this ?? :sweat:
suvurvius
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 294
Gaming Since: 28 Jun 2011, 04:26

Re: "Jump to" outfit number in menu ?

Postby manutoo » 03 May 2014, 03:14

suvurvius,
look in : CharSheetCustomize.Menu .
Check for : "SetOutfitCfg $1-1 /Intern/Text".
Replace the preceding "TextCfg /Intern/Text", by a cyclebutton plus something like :
Code: Select all
   OnAction
   {
      SetCfg $e /Intern/CodeNum
      SetOutfitCfg $1-1/OutfitCode/$e
      Function FuncUpdateCharSheet
   }

and put your outfit codes in GameSys.ini :
Code: Select all
[OutfitCode]
0 = your 1st outfit code
1 = your 2nd outfit code
etc...
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 15783
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France

Re: "Jump to" outfit number in menu ?

Postby suvurvius » 03 May 2014, 04:25

Manu, don't work :sweat: In which line i have adding [outfitcode] in gamesys.ini????
suvurvius
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 294
Gaming Since: 28 Jun 2011, 04:26

Re: "Jump to" outfit number in menu ?

Postby manutoo » 04 May 2014, 04:57

suvurvius,
you need to have some coding skills to play with the menu system...
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 15783
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France

Re: "Jump to" outfit number in menu ?

Postby suvurvius » 04 May 2014, 05:14

aapss :sweat: Manu i have a suggestion. Maybe you would make a very easy option for change outfit automatically in world tour: put a line "CustomOutfit" in Tour.ini, the same way that you made with scoreboards :yes: :yes: Please Manu

Example:

[Tournament006]
Name = AUSTRALIAN OPEN
Ground = AO
DrawSingle = 128
DrawDouble = 64
Category = 1
Country = AU
Week = 3
PrizeMoney = $23870000 2650000 1325000 540000 270000 135000 75000 50000 30000
CustomHud = Hud_AO
CustomOutfit = Outfitao
suvurvius
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 294
Gaming Since: 28 Jun 2011, 04:26

Re: "Jump to" outfit number in menu ?

Postby manutoo » 05 May 2014, 03:32

suvurvius,
right now, it's problematic to do that, as Outfit codes are handled on load, so nothing can be change dynamically... It may have some changes for v1.0d, but it still won't possible to do something like this...
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 15783
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France


Return to Modding [Courts, Players, Tour, ...]

Who is online

Users browsing this forum: CCBot [Bot], Petal [Bot] and 3 guests