how i put rackets to the game ?

Everything about Modding the game, from new courts to the modifications of the player & tournament bases (and including all the bugs they may be creating ! ;) )
Forum rules
Speak English in 1st page of topics, and don't hijack topics, troll, use profanities nor insults

how i put rackets to the game ?

Postby manuelll » 03 Mar 2013, 23:28

how i put rackets to the game ??
i paste them to date/models/texture but nothing ... maybe there miss me file ?
User avatar
manuelll
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 60
Gaming Since: 24 May 2011, 14:29

Re: rackets

Postby torto14 » 04 Mar 2013, 00:18

1. Open gamesys.ini (under /scripts)

2. Find the [Racket] heading

3. Add one to the value of NBType

The racket should now appear in your game.
torto14
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 1584
Gaming Since: 24 Jun 2010, 00:22

Re: how i put rackets to the game ?

Postby manuelll » 04 Mar 2013, 14:35

Should not i have a racket masc file or something like that ?
User avatar
manuelll
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 60
Gaming Since: 24 May 2011, 14:29

Re: how i put rackets to the game ?

Postby torto14 » 04 Mar 2013, 14:47

No, those are only for faces and female shirts.
torto14
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 1584
Gaming Since: 24 Jun 2010, 00:22

Re: how i put rackets to the game ?

Postby manuelll » 04 Mar 2013, 15:10

Ok thx ... Another question ... There are 5-6 females in the crowd that they are all white
Do you know why ?
User avatar
manuelll
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 60
Gaming Since: 24 May 2011, 14:29

Re: rackets

Postby manuelll » 04 Mar 2013, 16:32

torto14 wrote:1. Open gamesys.ini (under /scripts)

2. Find the [Racket] heading

3. Add one to the value of NBType

The racket should now appear in your game.


still doesnt work :( :(

can you please show me you gamesys screen and your texture ?? it isnt possible that i havent new rackets !!

this is my texture folder :
Image
User avatar
manuelll
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 60
Gaming Since: 24 May 2011, 14:29

Re: how i put rackets to the game ?

Postby manuelll » 04 Mar 2013, 22:26

??????
User avatar
manuelll
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 60
Gaming Since: 24 May 2011, 14:29

Re: how i put rackets to the game ?

Postby torto14 » 05 Mar 2013, 19:31

Could you upload your pic at a smaller resolution? The connection to that image host is very slow
torto14
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 1584
Gaming Since: 24 Jun 2010, 00:22

Re: how i put rackets to the game ?

Postby manuelll » 05 Mar 2013, 21:34

here ...
Image
and other problem ... most the players and the crowd look like that : look at the skin ... and in the skin in the character shhet it "unknown code"
Image

can you please upload your gamesys file i think the problem is there .
User avatar
manuelll
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 60
Gaming Since: 24 May 2011, 14:29

Re: how i put rackets to the game ?

Postby torto14 » 05 Mar 2013, 23:39

So you have 7 rackets. This means the relevant gamesys entry should look like this:

Code: Select all
[Racket]
NbPreset   =   0
FirstType   =   1
NbType      =   7


This should be the only config file change needed to display new rackets.


manuelll wrote:can you please upload your gamesys file i think the problem is there .


That wouldn't help, as it is set up for my files, not yours!
torto14
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 1584
Gaming Since: 24 Jun 2010, 00:22

Re: how i put rackets to the game ?

Postby manuelll » 05 Mar 2013, 23:47

so why i have skin problem ??

i downloaded costum HUD and the gamesys does not exis ...
i need it ....
User avatar
manuelll
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 60
Gaming Since: 24 May 2011, 14:29

Re: how i put rackets to the game ?

Postby torto14 » 05 Mar 2013, 23:56

Is the skin01.jpg file present in the textures/male folder?

Do you have this section correct in the gamesys?

Code: Select all
[Skin]
NbPreset   =   11
FirstType   =   1
NbType      =   1
torto14
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 1584
Gaming Since: 24 Jun 2010, 00:22

Re: how i put rackets to the game ?

Postby manuelll » 06 Mar 2013, 08:48

I wrong .. The unknown code is about the racket spring ... Maybe because of it the new rackets dont show ??
User avatar
manuelll
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 60
Gaming Since: 24 May 2011, 14:29


Return to Modding [Courts, Players, Tour, ...]

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], CCBot [Bot], Petal [Bot] and 0 guests