Possible to Simulate Matches on TE 2013 ?

General discussions about the tennis games Tennis Elbow
Forum rules
Speak English and don't hijack topics, troll, use profanities nor insults

Possible to Simulate Matches on TE 2013 ?

Postby iopzzza » 25 Jul 2015, 14:37

Hi manutoo. I want to ask , is there a possible to way to simulate matches on TE 2013 ?. What i mean ? Start career game , after that i set my player to be CPU and i want the CPU to play the game without me watching it :D . Can you tell me how can this happen ? :)
iopzzza
crazy of the little yellow ball
crazy of the little yellow ball
 
Messages: 203
Gaming Since: 26 Jan 2014, 01:17
Location: Bulgaria

Re: Possible to Simulate Matches on TE 2013 ?

Postby manutoo » 26 Jul 2015, 04:21

Hello,

yes, you can :
1- put NoPauseInCPUvsCPU, in Tennis.ini (or the .ini of your Profile if you have created one), under [Game] to 1 instead of 0
2- under [3dEngine], set DevMode to 1
3- launch the game & match, then press several time on * of the keypad to accelerate the match
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 14849
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France

Re: Possible to Simulate Matches on TE 2013 ?

Postby noletheway » 18 May 2017, 15:24

Is it the same on the Mac
noletheway
court stakhanovite
court stakhanovite
 
Messages: 43
Gaming Since: 30 Jul 2011, 09:33

Re: Possible to Simulate Matches on TE 2013 ?

Postby manutoo » 19 May 2017, 07:22

noletheway,
yes.
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 14849
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France

Re: Possible to Simulate Matches on TE 2013 ?

Postby SchrimpDock » 12 Jun 2017, 19:12

Hello,

i want to simulate the matches without watching them too, so i did what you wrote but it doesn´t work. The matches are still at normal speed and i need to watch them. Is there another way, or what could i have done wrong?
SchrimpDock
Guest
 

Re: Possible to Simulate Matches on TE 2013 ?

Postby manutoo » 13 Jun 2017, 09:07

SchrimpDock,
if you have created a Profile, you have to modify this file, instead of Tennis.ini : Profiles/<NameOfYourProfile>.ini .
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 14849
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France

Re: Possible to Simulate Matches on TE 2013 ?

Postby Hector535 » 07 Aug 2017, 09:08

Hi, I haven't created a profile, but I still can't simulate the match, I press the * button and nothing. I'm on MAC btw. The * keypad is with the 8 in my mac so to write * i have to press on shift + 8 to get *. That's what I've been doing, am I doing it wrong?
Hector535
tennis fan
tennis fan
 
Messages: 10
Gaming Since: 30 Aug 2013, 03:20

Re: Possible to Simulate Matches on TE 2013 ?

Postby manutoo » 08 Aug 2017, 08:32

Hector535,
it's "*" on the numpad ; if you don't have a numpad, you're out of luck, except if you can find a macro program that could simulate that key.
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 14849
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France

Re: Possible to Simulate Matches on TE 2013 ?

Postby Hector535 » 13 Aug 2017, 03:42

ok thanks :)
Hector535
tennis fan
tennis fan
 
Messages: 10
Gaming Since: 30 Aug 2013, 03:20

Re: Possible to Simulate Matches on TE 2013 ?

Postby noletheway » 20 Nov 2017, 20:10

Hi Manutoo, I tried what you suggested but nothing happened. Can you please advise what is wrong

Cant we just skip the matches with score being autogenerated by the system
noletheway
court stakhanovite
court stakhanovite
 
Messages: 43
Gaming Since: 30 Jul 2011, 09:33

Re: Possible to Simulate Matches on TE 2013 ?

Postby manutoo » 22 Nov 2017, 08:42

noletheway,
no, it's not possible.

=> topic15-22909.php#p244655
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 14849
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France

Re: Possible to Simulate Matches on TE 2013 ?

Postby Jornza » 08 Feb 2018, 04:19

And in the maxou patch ?
Which ini file ? :thinking:
Jornza
Guest
 

Re: Possible to Simulate Matches on TE 2013 ?

Postby DavidRcv1 » 31 May 2018, 18:54

Manutoo, PLEASE HELP ME

1. This has made human matches also be fast

2. i cannot find a way to get the matches back to normal speed
DavidRcv1
tennis fan
tennis fan
 
Messages: 19
Gaming Since: 26 Jun 2017, 15:39

Re: Possible to Simulate Matches on TE 2013 ?

Postby manutoo » 01 Jun 2018, 06:54

DavidRcv1,
just exit & relaunch the game and you'll get the normal speed back.
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 14849
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France

Re: Possible to Simulate Matches on TE 2013 ?

Postby DavidRcv1 » 01 Jun 2018, 10:03

Thank you very much!
DavidRcv1
tennis fan
tennis fan
 
Messages: 19
Gaming Since: 26 Jun 2017, 15:39


Return to Tennis Elbow

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests