Question about Skills? [Turn off lowering in World Tour]

General discussions about the version 2006 of Tennis Elbow

Question about Skills? [Turn off lowering in World Tour]

Postby Guest » 22 Jun 2008, 16:11

How do you set to not decrease in skills? Thx.
Guest
Guest
 

Postby manutoo » 23 Jun 2008, 07:38

Hello,

What do you mean ?
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 14860
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France

Postby Guest » 23 Jun 2008, 15:04

manutoo wrote:Hello,

What do you mean ?


I would like to have my player in world tour to not decrease their skills from week to week... for exemple, they will always stay at 100% during their career.

thx
Guest
Guest
 

Postby manutoo » 23 Jun 2008, 15:09

Hello,

edit Tennis.ini (or the .ini of your custom profile), and under [WT_Training], change the value for your current difficulty level to 1.
Example, if you play in Club or Beginner, change this line :
DimClub = 0.99455
to :
DimClub = 1
If u're not sure, just put 1 for all difficulty levels.
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 14860
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France

Postby Guest » 23 Jun 2008, 15:24

manutoo wrote:Hello,

edit Tennis.ini (or the .ini of your custom profile), and under [WT_Training], change the value for your current difficulty level to 1.
Example, if you play in Club or Beginner, change this line :
DimClub = 0.99455
to :
DimClub = 1
If u're not sure, just put 1 for all difficulty levels.


Well, i've changed all my difficulty number to 1, but it still doesn't work! my skills still drop a lot evne after a week or two!

thx
Guest
Guest
 

Postby manutoo » 23 Jun 2008, 15:29

if u use a custom profile, u have to edit the file "Profile\[NameOfYourProfile].ini" .
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 14860
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France

Postby Guest » 23 Jun 2008, 15:38

manutoo wrote:if u use a custom profile, u have to edit the file "Profile\[NameOfYourProfile].ini" .


I don't get what you mean? What do I have to edit in custom profile? thank you!
Guest
Guest
 

Postby manutoo » 23 Jun 2008, 15:43

The file "Profile\[NameOfYourProfile].ini" is a copy of "Tennis.ini" and is used instead of "Tennis.ini" when you create a custom profile.

If you didn't create a custom profile, then do u have Windows Vista ?
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 14860
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France

Postby Guest » 23 Jun 2008, 15:49

manutoo wrote:The file "Profile\[NameOfYourProfile].ini" is a copy of "Tennis.ini" and is used instead of "Tennis.ini" when you create a custom profile.

If you didn't create a custom profile, then do u have Windows Vista ?


Yes I do have Vista... then what should i do?
Guest
Guest
 

Postby manutoo » 23 Jun 2008, 15:57

Then the "Tennis.ini" you need to edit is likely situated there :
"C:\Users\[YourUserName]\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\Tennis Elbow 2006\
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 14860
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France

Postby Guest » 23 Jun 2008, 16:12

manutoo wrote:Then the "Tennis.ini" you need to edit is likely situated there :
"C:\Users\[YourUserName]\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\Tennis Elbow 2006\

There is no appData or Virtual store in my system!
Guest
Guest
 

Postby manutoo » 23 Jun 2008, 16:14

Then I don't have idea anymore... :?

Try to copy your TE2006 outside of "Program Files", maybe it could help, coz then it should be almost sure the game has access to the "Tennis.ini" file.
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 14860
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France

Postby Guest » 23 Jun 2008, 16:26

manutoo wrote:Then I don't have idea anymore... :?

Try to copy your TE2006 outside of "Program Files", maybe it could help, coz then it should be almost sure the game has access to the "Tennis.ini" file.


Hi,

Thank you very much... yeah it worked: you really have to copy paste the te 2006 file outside of the program files! thx again.
Guest
Guest
 

Postby manutoo » 23 Jun 2008, 16:32

good, & damn Vista ! ;)
ManuTOO
== Mana Games ==

>> I don't answer Private Message, except if it's really a _Private_ topic <<
User avatar
manutoo
Game Author
 
Messages: 14860
Gaming Since: 24 Jan 2004, 15:38
Location: France


Return to Tennis Elbow 2006

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests